Uw gastvrouw Joyce heet u van harte welkom in Suri Special.

In haar kukru (keuken) bereid ze dagelijks traditionele gerechten met verse ingrediënten en zoveel mogelijk uit de vechtstreek.
De combinatie van haar liefde voor eten- koken en afkomst maken dat deze gerechten een ‘onvergetelijke ‘ smaakervaring voor u zijn.
Geen geheimen vanuit haar open kukru en hebt u vragen over de bereiding, ingrediënten, een voedselallergie, dieet of andere wensen laat dit dan weten aan de mensen van de bediening.

~ Voorgerechten ~

Javaanse kippensoep met taugé, gebakken aardappelen, ui en knoflook.
Huisgemaakte kipsaté.
Huisgemaakte rundsaté.
Minihapjes (per portie)

~ Hoofdgerechten ~

Aardappelen, groenten en ei in kerriesaus.
Aardappelen en groenten in kerriesaus.
Gele rijst, ayam opor (kip in kokossaus), gemengde groenten in kokos, telor (ei in saus), perkedel (mais koekje) seroendeng (iets zoete kokos) en tempé.
(als boven met) extra vleessoort erbij, varkens- of rundvlees.
Rijst en bami, ayam semoor (kip in ketjapsaus), groenten, gestoofde aardappelen, seroendeng (iets zoete kokos), perkedel (mais koekje), tempé en 2 stokjes saté.
Gesudderd rundvlees (iets zoetig) met rijst, groenten, gestoofde aardappelen, perkedel (mais koekje), seroendeng (iets zoete kokos) en tempé.
Pittig gekruid rundvlees met rijst, groenten en gestoofde aardappelen, perkedel (mais koekje), seroendeng (iets zoete kokos) en tempé.
Kabeljauw filet gebakken in een licht pittige saus met rijst, groenten, tempé.
Nasi of bami, boontjes, gestoofde aardappelen is ketjap saus, tempé en perkedel (mais koekje).
Nasi of bami, boontjes, gestoofde aardappelen in ketjap saus, tempé en perkedel (mais koekje).
Diverse groenten, tahoe, tempé, ei in telor saus, kroepoek of emping met rijst.
Niets is zo fijn als tevreden gasten, maar mocht er iets zijn waar u niet tevreden over bent, schroom niet en laat het ons weten.

Njang Swietie – Selamat makan

(Eet smakelijk)