Uw gastvrouw Joyce heet u van harte welkom in Suri Special.

In haar kukru (keuken) bereid ze dagelijks traditionele gerechten met verse ingrediënten en zoveel mogelijk uit de vechtstreek.
De combinatie van haar liefde voor eten- koken en afkomst maken dat deze gerechten een ‘onvergetelijke ‘ smaakervaring voor u zijn.
Geen geheimen vanuit haar open kukru en hebt u vragen over de bereiding, ingrediënten, een voedselallergie, dieet of andere wensen laat dit dan weten aan de mensen van de bediening.

~ Voorgerechten ~

Javaanse kippensoep met taugé, gebakken aardappelen, ui en knoflook.
Huisgemaakte Kipsaté
Huisgemaakte Rundersaté.

~ Hoofdgerechten ~

Aardappelen, groenten en ei in kerriesaus.
Aardappelen en groenten in kerriesaus.
Gele rijst, Ayam Opor (kip in kokossaus), tempéh, gemengde groenten in kokos, télor (ei in saus), seroendeng (iets zoete kokos) en perkedel (maiskoekje).
(als boven) met een extra vleessoort erbij, kippen- of rundvlees.
Gele rijst en bami, Ayam Semoor (kip in ketjapsaus), groenten, gestoofde aardappelen, seroendeng (iets zoete kokos), perkedel (maiskoekje), tempéh en 2 stokjes Kipsaté.
Gesudderd rundvlees (iets zoetig) met gele rijst, gestoofde aardappelen, groenten, perkedel (maiskoekje), en seroendeng (iets zoete kokos).
Pittig gekruid rundvlees met gele rijst, groenten, gestoofde aardappelen, seroendeng (iets zoete kokos), perkedel (maiskoekje) en tempéh.
Kabeljauwfilet gebakken in een licht pittige saus met gele rijst, groenten, tempéh.
Gele rijst of bami, boontjes, gestoofde aardappelen in ketjapsaus, tempéh en perkedel (maiskoekje)
Gele rijst of bami, boontjes, gestoofde aardappelen in ketjapsaus, tempéh en perkedel (maiskoekje)
Diverse groenten, tahoe, télor (ei in saus), tempéh, met gele rijst
Niets is zo fijn als tevreden gasten, maar mocht er iets zijn waar u niet tevreden over bent, schroom niet en laat het ons weten.

Njang Swietie – Selamat makan

(Eet smakelijk)